STAGING
P 1  A 59

3 maanden proefabonnement: slechts 25 euro!

Een proefabonnement kan slechts persoonlijk en eenmalig worden afgesloten.

Proefabonnement

Met ons proefabonnement heb je 3 maanden onbeperkt toegang tot de cursussen voor leerkrachten.

Een proefabonnement kost slechts 25 euro. Twee weken voordat je abonnement afloopt, krijg je van ons bericht. Je zit dus nergens aan vast, maar kunt dan zelf bepalen of je het abonnement wilt verlengen.

Elke leerkracht in het primair onderwijs heeft een persoonlijk budget voor professionalisering van 500 euro per jaar. Wellicht kun je de kosten van je abonnement dus op school declareren. 

Het proefabonnement betaal je met iDeal. Na enkele dagen ontvang je van ons de factuur, die je desgewenst op school kunt declaren.

Jaarabonnement

Met ons jaarabonnement heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot de cursussen voor leerkrachten, intern begeleiders en cursussen van de AUGEO Foundation.

Een jaarbonnement kost 150 euro. Twee weken voordat je abonnement afloopt, krijg je van ons bericht. Je zit dus nergens aan vast, maar kunt zelf bepalen of je het abonnement wilt verlengen.

Elke leerkracht in het primair onderwijs heeft een persoonlijk budget voor professionalisering van 500 euro per jaar. Wellicht kun je de kosten van je abonnement dus op school declareren.

Het jaarabonnement betaal je met iDeal. Na enkele dagen ontvang je van ons de factuur, die je desgewenst op school kunt declaren.

Schoolabonnement

Scholen kunnen een teamabonnement afsluiten. Daarmee heeft het hele team onbeperkt toegang tot álle cursussen voor leerkrachten, intern begeleiders, schoolleiders en cursussen van AUGEO.

Bekijk hier onze cursuslijst 

Een eigen academie

De eigen academie van
PCBO Dantumadiel.

Scholen en besturen kunnen ook kiezen voor een academie in eigen huisstijl met daarin ons complete cursusaanbod voor leerkrachten, ib'ers, schoolleiders en teams.
In onze schoolacademies bieden we ook de mogelijkheid om de eigen scholingsbijeenkomsten toe te voegen en te beheren. Daarnaast krijgen alle collega's een persoonlijk profiel dat je kunt aanvullen met je eigen expertise. Zo kun je elkaar vinden en contact leggen via de chat.

Bekijk hier onze catalogus met alle informatie over
de mogelijkheden.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een schoolabonnement en een eigen academie? We maken graag geheel vrijblijvend een eigen academie voor jullie school of bestuur. Na onze presentatie kun je dan zelf testen hoe dat werkt.

Neem voor meer informatie contact op met Klaas Bellinga.

E-mail: klaas@e-learningwizard.nl

Telefoon: 06 - 51 50 33 07

E-learning Wizard

De Lerarenacademie is voor jou gemaakt door E-learning Wizard. Onze experts hebben samen met vakspecialisten cursussen ontwikkeld voor leerkrachten.

E-learning Wizard is geregistreerd bij het CRKBO als instituut voor beroepsonderwijs en al onze cursussen voor leerkrachten zijn gevalideerd door RegisterLeraar. Dat is jouw garantie voor de kwaliteit van onze cursussen. 

Contact

Heb je vragen over onze abonnementen of onze cursussen?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

E-mail: info@e-learningwizard.nl

Telefoon: 06 -58 71 36 18

Inspiratiemagazine

Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van andere scholen met een eigen academie? of wil je meer weten over de inzet van e-learning? Lees dan ons inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine downloaden

 

0.00.00